Op dit moment wordt facebook overspoeld met reclames van dropshipping bedrijven die moeder Aarde beelden aanbieden. Dit zijn kleine beeldjes van een abominabele kwaliteit die rechtstreeks uit China komen. Ze zijn kleiner dan beloofd en de foto’s die ze gebruiken om je lekker te maken zijn van een gerenommeerde groothandel waar de kwalitatief betere (web)winkels inkopen en lijken in niks op wat je geleverd krijgt: niet in kleur, grootte, uiterlijk, gewicht, uitvoering of kwaliteit. Uiteindelijk betaal je toch nog te veel. Dit is een typisch geval van schending van de copyright en goedkoop plagiaat. Helaas weten mensen dit niet en krijg ik wel eens de opmerking dat de beelden die ik verkoop te duur zijn. Dit is echter appels met peren vergelijken. Ik bied alleen kwaliteit aan.
Wil je een moeder Aarde of Gaia beeld waar je echt van kan genieten? Bestel haar dan alsjeblieft niet in China.

Geen commentaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *