Bent u voor uw centrum of vereniging op zoek naar een ervaren lezingengever die vol passie kan vertellen over een van de boeiendste fenomenen van deze tijd? Dan kunnen wij misschien wat voor elkaar betekenen. Door mijn jarenlange ervaring in het bestuderen van de graancirkels kan ik een boeiende presentatie geven, voorzien van prachtig beeldmateriaal.

Een lezing duurt gemiddeld 2 x 1 uur met een pauze. Om te kunnen presenteren maak ik, indien nodig, gebruik van mijn eigen beamer en scherm. Graag maak ik gebruik van een extra tafel in de ruimte waar ik spreek om graancirkel gerelateerde artikelen te kunnen verkopen. Met de opbrengst hiervan wordt verder onderzoek bekostigd.

Er zijn meerder lezingen waaruit u kunt kiezen: Graancirkels, algemeen. In deze lezing vertel ik u wat Graancirkels zijn: hoe zien ze eruit, waar en wanneer verschijnen ze, wat is hun geschiedenis, welk wetenschappelijk bewijs is er, waarom verschijnen de meeste in Engeland en hoe ontstaan ze, zijn vragen die behandeld zullen worden.

De boodschap van de Godin die in het graan verscheen. Sinds het begin van mijn reis in de wereld van de graancirkels is er sprake van onwaarschijnlijke toevalligheden en synchroniciteiten. Voor mij persoonlijk was 2008 een belangrijk jaar omdat toen de formatie die bekend staat als ‘de Godin’ verscheen in de velden rond Honey Street in Wiltshire. Was dit toeval of toch een cadeautje van de cirkelmakers na een verzoek tot manifestatie van mij? Sindsdien komt de Godin steeds op mijn pad en vallen de puzzelstukjes in elkaar. Na intensieve studies lijkt het erop dat de Godin een belangrijke boodschap heeft voor de huidige samenleving. Wat wilde zij ons vertellen? Via oude beschavingen, Jung, mandala’s en Heilige geometrie probeer ik die boodschap te duiden.

Graancirkels, onwaarschijnlijke toevalligheden en de kracht van de gedachte. De verhalen behorende bij de Graancirkels die ik u hier toon laten zien dat er wel degelijk sprake is van een fenomeen en dat toeval vrijwel uitgesloten is bij het tot stand komen van deze bijzondere formaties.
Ook sta ik stil bij de vraag of we, door middel van gedachtekracht, in staat zijn zélf Graancirkels te manifesteren.·

Elke lezing over Graancirkels staat garant voor een bijeenkomst vol verwondering en zal aanzetten tot nadenken en de luisteraars nog lang bijblijven. Na afloop is er tijd voor vragen en het uitwisselen van gedachten.

Voor informatie over tarieven en beschikbaarheid kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.

error: ©