Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Godinnen festival

9 juli 2022 @ 10:00 - 16:30 CEST

Op 9 juli 2022 is het zover! De eerste editie van ons Godinnenfestival in Den Hoorn (ZH). Een dag vol betekenis van vrouwen voor vrouwen!

Vanuit de tempel van de Godin en de groep maan en seizoenen vieren zijn er de afgelopen maanden prachtige verbinden ontstaan. Iedereen die wil geeft haar eigen invulling aan het Godinnenfestival. We zijn het oude voorbij en vieren wat we elkaar te geven hebben en ook wat we mogen ontvangen. Kraampjes met fijne spullen op onze spirituele markt en je kunt kiezen uit een serie mooie workshops! Elkaar ontmoeten en lekker eten en drinken. Kortom: een volle dag feest!

We starten de dag met een mooie gezamenlijke dansworkshop (je hoeft niet te kunnen dansen hiervoor hoor :), daarna hebben we de eerste workshop ronde, aansluitend gaan we lekker lunchen met elkaar en kan je nog genieten van een bijzondere klankreis, dan start de tweede workshopronde. Aan het einde van de dag hebben we nog een mooie afsluitritueel. Het wordt een dag vol magie, verwondering, persoonlijke ontwikkeling, ontmoeting en verbinding.

Wil je erbij zijn?

Heel leuk! Je kan kiezen voor 1 workshop in de ochtend of middag, de kosten hiervoor zijn €25,- of 2 workshops 1 in de ochtend en 1 in de middag inclusief lunch voor €55,- . Per blok kan je 1 workshop kiezen. Aanmelden kan met onderstaande knop. Geef aan welke workshop(s) je wilt bijwonen en daarna ontvang je een betaallink in je mail. Na afloop van het festival krijg je van ons nog een hele gave goodiebag van ons mee zodat je ook thuis nog lekker kunt nagenieten.

Gegevens

Datum:
9 juli 2022
Tijd:
10:00 - 16:30 CEST
Site:
https://www.helendetherapie.nl/godinnen-festival/

Organisator

Helende Therapie
E-mail
godinnenfestival@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Helende therapie
Sionsdreef 4,
Den Hoorn, Zuid-Holland 2635DJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
error: ©