Magische Fantasy Braderie

De Inval Karekietpark 16, Purmerend, Noord-Holland, Nederland

Een gezellige braderie waar veel te beleven valt. Ga langs bij een waarzegger, een heelmeester, maak je eigen krachtvoorwerp, kijk bij de ambachten en kunstenaars, laat een magische tekening maken, doe een leuke workshop, geniet van de troubadour en dompel je onder bij alle kraampjes!

Gratis

Fantasy meets Spiritual evenement

Dorphuis Waarland Kerkstraat 63, Waarland, Nederland

Wat kunnen de bezoekers verwachten? De leukste standhouders met o.a fantasy kleding, gothic en fantasy sieraden, edelstenen, viking artikelen en nog veel meer. De beste en zuiverste healers en coaches O.a Reiki masters, Waterlezen, tarot, Massage, Acces bar en nog veel meer mooie healers.

Muziek van oa Rapalje en Abe de Verteller  op zaterdag. En op zondag komt Sunfire  music.com/  spelen en Yvonne Vrijhof  een lezing houden en Andawenn komt spelen .

Elk uur hebben we ijsbad sessies ademhaling onder begeleiding van Nol  Cacao ceremonie op zondag onder begeleiding van Inti Wasi . Verschillende workshops oa Vilten, rúnen maken, heksen builtje enz.

Ook zijn er foodtrucks aanwezig.

Uiteraard denken we ook aan de kids we hebben een kids hoekje met schminken, haar vlechten en verschillende workshops.

Uiteraard hoort op een fantasy event mooie klederdracht dus houden we een wedstrijd voor wie het mooiste kostuum aan heeft op beide dagen is er een prijs te winnen.

€15,79

HXTIVAL

Verbindingsboerderij Westerbeek Koolberg 3, Westerbeek, Noord-Brabant, Nederland

Welkom op HXtival - Laat je betoveren door ons magische festival!
Op 21 oktober 2023, op de adembenemende Verbindingsboerderij in Westerbeek, komt magie tot leven op het allereerste HXtival!
Laat je inspireren door:
Boeiende lezingen en inspirerende workshops
Magische kraampjes
Betoverende muzikale optredens
Heerlijk eten van verschillende foodtrucks
Dit wordt een dag vol creativiteit en verbinding die je niet wilt missen. Maar dat is nog niet alles!
Ontmoet bekende gezichten uit HX Magazine zoals De Kruidenheksen Nederland Jan Roossien, Tarot & Handlezen, De Wolderse Heks, @huisvandewijzevrouw en Wortel & Cruydt. Maar ook eerdere geïnterviewden, zoals Danielle Hermeler - Soulshine Message, Marielle Beks en Annemarie Peters en nog vele anderen zullen aanwezig zijn om dit festival onvergetelijk te maken.
De website wordt binnenkort bijgewerkt met alle details, dus hou deze goed in de gaten. En zorg ervoor dat je je ticket op tijd bemachtigt, want het aantal kaarten is beperkt.
Mis deze betoverende ervaring niet! Reserveer je plek vandaag nog.
www.hxtival.nl

€35
error: ©